Energy Beauty Bar – een doorbraak in de dagelijkse huidverzorging! Het is belangrijk om het te controleren!

Huidveroudering is een onvermijdelijk proces, waaraan iedereen zonder uitzondering onderworpen is. Ongeacht geslacht of huidskleur. Helaas zijn we niet in staat om het te stoppen, maar we kunnen het zeker vertragen door uw huid te verzorgen en een gezonde levensstijl te behouden. Zeggen:"Jij bent wat je eet" krijgt hier een diepere betekenis. De conditie van onze huid is in feite een weerspiegeling van wat er in ons lichaam gebeurt. Als we een goede uitstraling willen hebben, moeten we allesomvattend handelen - van binnenuit en van buitenaf.

Hoeveel jaar je eruit ziet, hangt grotendeels af van wat je op je bord land! Antioxidanten spelen hierbij een belangrijke rol, die de werking van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering neutraliseren. Ze worden gevormd in ons lichaam als gevolg van externe factoren: vervuilde lucht, UV-straling, nicotine, alcohol. Sommige daarvan hebben geen invloed, maar sommige kunnen wel effectief worden uitgewerkt! Ik bedoel, hier, drugs en dieet! Sigaretten zijn de grootste vijand van gladde huid! Net zo snel voedsel! Je moet ze opgeven! Vooral vitaminen en mineralen mogen niet ontbreken in uw menu:

U vindt ze terug in dergelijke producten:

Dertig jaar oud is een magische grens, waarna we de eerste rimpels van de mimiek beginnen na te bootsen. Collageenvezels verdwijnen van dag tot dag - gezichtscontouren veranderen en de huid fakkels. Naarmate de komende jaren voorbijgaan, begint de huid haar stevigheid en regeneratievermogen snel te verliezen. Crèmes van populaire drogisterijen zijn niet langer voldoende - zelfs crèmes met hyaluronzuur. Werkzame stoffen moeten diep in de huid worden toegediend. Is botox de enige effectieve oplossing? Wat het niet is! Wegen en gevaren! Het is ook een ding van het verleden! Op de cosmeticamarkt - apparaten voor huishoudelijke esthetische behandelingen - verscheen een nieuwe trend. Steeds meer mensen geven hun gebruik toe. Inclusief die uit de mediawereld. De populairste is de Energy Beauty Bar ionisatiemassage.

Het blijkt dat belangrijker dan wat je op je gezicht zet is hoe je het doet! Een goede massage begeleidende cosmetica toepassing kan wonderen doen! De manier waarop het gemaakt wordt is uiterst belangrijk! Onjuiste druk op de huid kan een contraproductief effect veroorzaken! Drompe rimpels, en dat is wat niemand van ons zou willen! Cosmetische massage is kunst, en YouTube-video's zullen ons zeker niet helpen om het onder de knie te krijgen! Anders dan de Energy Beauty Bar, die al het werk voor ons zal doen.

Masseer met de Energy Beauty Bar eerst heel voorzichtig! De beste tijd om dit te doen is's avonds! Onze huid verdient na een vermoeiende dag een beetje ontspanning. Voor massage moet u de huid grondig reinigen, dan zullen de werkzame stoffen in de cosmetica die gebruikt worden voor massage beter absorberen en onze huid diep voeden tijdens de slaap. De totale duur van de Energy Beauty Bar mag niet langer zijn dan 10 minuten. De eerste effecten zijn direct na de behandeling zichtbaar! De huid is glad en zeer goed gehydrateerd, terwijl de huid minder zichtbaar is onder de ogen! Om volledig bevredigende resultaten te bereiken (vermindering van rimpels) wordt een behandeling van 1-2 maanden aanbevolen. Alles hangt af van de leeftijd en conditie van onze huid.

Be the first to comment on "Energy Beauty Bar – een doorbraak in de dagelijkse huidverzorging! Het is belangrijk om het te controleren!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*